Ohrasta ja suppilovahveroista syntyi maukas ohratto. Yhdistelin kahta reseptiä (http://www.lettupannu.vuodatus.net/blog/2684023/metsasieni-vuohenjuusto-ohratto/ ja http://www.mtv3.fi/reseptit/index.shtml/tattirisotto?1305143) ja lopputulos oli varsin maukas! Risottoon olen tavallisesti lisännyt valkkaria, mutta valkoviinitön versio toimi tosi hyvin ainakin tässä ohratossa. Ohrat olivat peräisin ystävieni luomumaatilalta, ja ruohosipulit omalta takapihalta.
2,5 dl ohraa (kokonaisia)
2 pientä salottisipulia
7 dl kanalientä
nokare voita
1 dl kuivia suppilovahveroita
0,5 dl öljyä
1 dl parmesaania
0,75 dl kuohukermaa vaahdotettuna
ruohosipulia
Kyytipojaksi valkoviiniä sekä hyvää leipää oliiviöljyn ja sormisuolan kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti